Belépés
A belépéshez adja meg a kártyáján található sorszámot és a kártyához tartozó PIN kódot, valamint a biztonsági (CAPTCHA) kódot.
A PIN kódot a kártya átvételekor kapott szerződésen találja.

Amennyiben bejelöli az "Emlékezzen rám" jelölőnégyzetet, akkor sikeres belépés után a rendszer egy, az Ön számítógépén létrehozott cookie-ban (süti) tárolja a megadott adatokat és következő látogatáskor a kártyaszámot és PIN kódot előre kitölti.


Kártyaadatok

Ezen a képernyőn találja az Ön kártyáján található díjtételeket a bal oldali szekcióban egymás alatt felsorolva. A tételek mellett - amennyiben lehetősége van az adott díjtétel hosszabbítására/megújítására - találja a Feltöltés feliratú gombot. Ennek megnyomásakor megnyílik az adott díjtételhez választható időszakokat tartalmazó párbeszédablak. Ezen megtalálhatja a terméket (Elektronikus bérlet), az aktuális viszonylatot, melyre a bérlet vonatkozik, valamint a hozzá tartozó km távolságot. Három időszaktípus található az egyes tabfülek mögött:
30 napos bérlet
A két dátumválasztót használva kijelölhet egy tetszőleges, 30 nap hosszú időszakot, melyet a Kiválaszt feliratú gombbal rendelhet hozzá az adott díjtételhez tervezett feltöltéshez.

Félhavi bérlet
Az előre megvásárolható félhavi bérletek listája.

Havi bérlet
Az előre megvásárolható havi bérletek listája.

A Kiválaszt gomb megnyomásával a párbeszédablak bezáródik, a Feltöltések szekcióba pedig az adott díjtétel mellé bekerül a kiválasztott tétel adatai. Amennyiben mégsem szeretné az adott időszakot érvényesíteni, akkor a mégsem feliratú gombbal eltávolíthatja.

Mind kiválasztáskor, mind eltávolításkor a tételeket tartalmazó blokk alatt található összesen mező frissül a kiválasztott időszakok árainak összegével.

Amennyiben magánszemélyként számlát szeretne kérni a feltöltésről, akkor a Számlát szeretnék kérni jelölőnégyzet bejelölésével megnyithatja a számlázásho szükséges adatok megadásásra szolgáló űrlapot.
A "megegyezik a számlázási adatokkal" feliratra kattintva a számlázási adatokat tartalmazó mezők megfelelő mezői átmásolódnak a postázási adatok megfelelő mezőibe.

Ha befejezte a díjtételek érvényesítéséhez szükséges időszakok kiválasztását, akkor a Tovább a fizetés oldalra feliratú gomb megnyomásával a fizetési összesítő oldalra juthat.

Összesítő
A Fizetési összesítő képernyőn mégegyszer ellenőrizheti a kiválasztott tételeket a tényleges fizetés előtt.
Amennyiben mindent rendben talál, akkor a képernyő alján található CIB BANK vag Pay Now feliratú gomb megnyomásával a kívánt fizetési módon keresztül kiegyenlítheti a kiválasztott tételek ellenértékét.

A bankkártyás fizetésről tájékoztatót a CIB BANK gomb alatt található Fizetési ismertető feliratú gombra kattintva olvashat.
Sikeres fizetés
Sikeres fizetés esetén a kiegyenlített díjtételekről és a választott fizetési módnak megfelelő információkról értesítést olvashat a képernyőn, melyeket az alul található gombok segítségével nyomtathat, elküldheti egy tetszőleges e-mail címre vagy pdf formátumú állományként lementheti számítógépének merevlemezére.

Sikertelen fizetés
Sikertelen fizetés esetén a sikertelenség tényéről és a választott fizetési módnak megfelelő információkról értesítést olvashat a képernyőn, melyeket az alul található gombok segítségével nyomtathat, elküldheti egy tetszőleges e-mail címre vagy pdf formátumú állományként lementheti számítógépének merevlemezére.